Номинирајте го вашиот НАЈ PANTHEON СМЕТКОВОДИТЕЛ за 2019

Сигурни сме дека сте помислиле некако да се заблагодарите или едноставно да му кажете „неверојатни сте“ на вашиот сметководител, но не сте знаеле како.

Ние ви нудиме можност да го сторите тоа сега. Номинирајте го вашиот НАЈДОБАР СМЕТКОВОДИТЕЛ за 2019 и разубавете му ја Новата година како што заслужува.

 

 

Правила за номинирање

  • Да, можете да номинирате повеќе луѓе
  • Напишете по некој убав збор »Ви благодарам, Браво « на вашиот омилен PANTHEON сметководител
  • Гласањето трае до 30.01.2020
  • Лицето кое ќе добие најмногу номинации ќе добие признание за „НАЈ PANTHEON СМЕТКОВОДИТЕЛ 2019“. Наградата ќе биде доделена на Денот на PANTHEON Сметководителите, кои ќе се одржи на 4 февруари 2020 година, во хотел Мериот, Скопје.
  • Веруваме дека сте неверојатни, но ве молиме не номинирајте се самите. Дајте му глас на вашиот неверојатен колега (доколку сте сметководител)

    Се согласувам со условите за номинација кои се објавени на acckonferencija.datalab.com.mk и ја давам мојата согласност на Даталаб МК, каде личните информации внесени погоре ќе бидат обработени со цел за водење евиденција за номинациите за НАЈ PANTHEON СМЕТКОВОДИТЕЛ, а преку е-маил сакам да добијам известување за номинациите.*

    * Повеќе информации за целите на обработка, правната основа, внесување на личните податоци како и правата на поединците во однос на личните податоци, можете да ги прочитате тука.