Зошто да присуствувате на денот на сметководителите?

Учесниците беа многу задоволни од настанот за сметководители, од содржината и организацијата на настанот. Она што особено беше е начинот на кој се спроведуваа работилниците – за еден ден бевме во можност да го насочиме нашето знаење во различни области од интерес за сметководителите. Во исто време, научивме за промените и развојот на PANTHEON и во областа на законодавството. Го препорачувам овој настан премногу.

Маја Стерменскај

КСЕНОН ФОРТЕ д.o.o

Ние сме долгогодишни корисници на PANTHEON со нашата компанија, така што секогаш присуствувавме на денот на сметководители на PANTHEON. На настанот, учиме за нови трикови и иновации за да го направиме PANTHEON полесен и побрз, како и да ги дознаеме законодавните и професионалните содржини во сметководството. Предавањата се интересни и корисни.

Ања Бремец

директорка, ЕКОТЕКСТ д.o.o.

Посетата на Денот на PANTHEON сметководителите ја препорачувам на сите сметководители заради составувањето на сите важни минати и идни промени на едно место. Правите директен контакт со вработените во Даталаб и мрежно поврзување со други сметководители, што е исто така многу корисно.

Златка Поленшек

сметководителка, БАСЕ БИТ СТУДИО д.o.o.